Winterjassen tijd

Een winterjas voor elke gelegenheid. Met zo’n zacht prijsje moet dat lukken. We hebben momenteel nog een heel rek vol met dames winterjassen, alle voor € 4,00 per stuk. De komende week zijn we weer geopend op de maandag en de donderdag van 10.00 tot 14.00 uur! Voel je vrij Lees meer…

Onze zomercollectie

Wij zijn druk bezig met de zomercollectie. Maak vlug een afspraak om te komen winkelen. U kunt een afspraak maken via Facebook Messenger of bij de winkel zelf. Wij zijn er maandag, dinsdag en vrijdag van 10 tot 14 uur. De koffie staat klaar!

Volg ons op Facebook

Wij zijn ook te vinden op Facebook. Volg ons daar om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen rondom RecyclePoint. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en als u de pagina ‘Leuk vindt’ dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden. Klik hier voor onze Facebookpagina!

Vacature

Voor de bemanning van onze tweedehandskledingwinkel “Recycle Point” zoeken wij nog vrijwilligers die mee willen draaien in onze winkel. Onze openingstijden zijn maandag, dinsdag en vrijdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Kleding donaties

Heeft u nog kleding over die u wilt doneren? Bij RecyclePoint kunnen wij deze goed gebruiken. U kunt uw kleding doneren bij onze winkel op de Pastoor van Winkelstraat 37 in Schaijk. Uiteraard kunt u altijd een praatje komen maken, de koffie staat klaar.